Post by freemguvenacont on Feb 9, 2022 5:36:45 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк витривалість ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Гарна графіка, історія, найкраще для ТП
Я почекаю до 24 січня, щоб побачити, що буде, і я сподіваюся, що оновити кораблі буде легше. Я не можу сказати вам, скільки оголошень я переглянув, сотні, щоб заробити діаманти, щоб купити кораблі, які я можу. Проблема не в цьому, я не можу оновити їх, як тільки я доведу їх до рівня 25. Інопланетян стає все важче перемогти, це означає, що я не можу рухатися вперед через відсутність необхідних предметів для покращення моїх кораблів вище рівня 25 щоб не відставати від сильніших інопланетян. Я можу модернізувати міні кораблі, чому б не основні кораблі
добре
Я люблю об’єднання кораблів, але об’єднання дуже дорого коштує
яка різниця космічний шутер преміум від не преміум? і чому я не можу підключити сервер, коли хочу купити корабель?
Найкраща гра-шутер з інопланетян. Однак корабель занадто важко модернізувати в один момент. Також забагато хакерів
Вау, дивовижна красива гра 🎮🎮
Ще одна хороша гра, яка вимагає, щоб ви заплатили, щоб грати, а потім платити набагато більше, щоб виграти. Складність не масштабується. Високі рівні легше, ніж початкові рівні. Оновлення отримують протягом кожного рівня/хвилі, але ніколи не достатньо, щоб зробити це можливим.
гра дуже хороша, мені було весело $$$!
Кул
Підготовка матчів порушена, Pvp — це найогидніша і найнесправедливіша річ у цій грі, очевидно, що це гра, щоб виграти, ви повинні купувати кораблі за реальні гроші, якщо ви хочете виграти в конкурентній грі, просто я не рекомендую цю гру якщо ви тільки хочете насолоджуватися без даремної трати всіх своїх грошей
Це чудова гра, але найдорожча гра в світі.. Плюс забагато хакерів у цій грі.. Так розчарований, коли ви витратили багато грошей даремно..
Феноменальна гра PvP здавалася справедливою, оскільки нове оновлення я програв кожен PvP-матч більш ніж на 40 50 000 отримав найкращий на червоному кораблі, поки я був коброю з 7 оновленням до бонусного рахунку, став суворо платити за перемогу в грі, і вони навіть не розсудливо це оновили кобра 2 lvl 2 25/25 +7 до пасивного вміння тепер, щоб оновити його до корабля рівня 3 Мені потрібно 80 речей червоного прямокутника, десять пакетів коштують 225 дорогоцінних каменів gtfo звідси ви взяли чудову гру і зайшли за борт скупість, я збираюся видалити
Це добре, але деякий час помилка на рівні mars 7_3 не буде ................................... ..............................................
Старий шкільний шутер: круті космічні кораблі, нагороди, але космічний корабель коштує дорожче в реальних грошах
Суепр
Останнє оновлення дуже нестабільне. Гра постійно зависає. Я втратив призи з колеса через замерзання. Кораблі також зникають зі скарбниць!
хороша гра, дуже цікава вражаюча, мій рейтинг пісень
Це хороша гра, мені дуже подобається гра, але я на 13 рівні мої попередні рівні не відображаються в тому випадку, коли я намагаюся купити корабель, який у вас є, розблокуйте боса 3, що я можу зробити
Починається як весело, але врешті-решт ми підходимо до частини «безкоштовно грати, плати, щоб виграти» на останньому рівні Землі. Не витрачайте час, купіть гру, яка не робить трюків.
Нічого страшного
Забагато реклами, як-от між рівнями. Крім того, значна частина гри знаходиться за рекламними стінами. Я дуже ненавиджу цю тенденцію в мобільних іграх.
Ця адміністрація дає хабар (коштовні камені, бомби та монети в грі) споживачеві, щоб поставити 5 зірок. Якщо ви хочете виграти в цій грі (PvP і війна гільдій), 1-й кваліфікаційний критерій: ви повинні бути багатою людиною. Усі хороші кораблі тільки для продажу, а всі доступні безкоштовні кораблі абсолютно нічого не варті
Перше : Коли я програв у режимі PVP-еліти, очко зменшується з 11 620 до 11 080. (кілька разів)♡♡♡По-друге: я купив товар «Преміум на 30 днів», але не отримував щоденних діамантів з 6 липня. ♡♡♡ ID моєї гри: Guest#1350♡♡♡ Будь ласка, перевірте дані журналу та компенсуйте це.
Чесно кажучи, він нічим не відрізняється від оригінальної ігрової програми, за винятком того, що можна безкоштовно оживити ваш корабель під час першої смерті, але в будь-який момент після цього вони стягують таку ж суму, як і оригінальна ігрова програма. *Проблеми в обох програмах: 1. Оновлення PWR для кораблів триває не більше 5 секунд. хоча раніше це тривало протягом усього рівня! 2. Я обертаю колесо і щоразу отримую один із тих самих 3 «призів», тобто два ударних корабля або монети. Тепер його потрібно сфальсифікувати, тому що він вибирався випадковим чином.
Занадто важко, покладається на мікротранзакції. Дуже поганий хід.
Ніколи не встановлюйте, вимагайте грошей на покупку
Авантюрний
Якщо у вас немає грошей, ви не маєте права грати в цю гру. Тепер розробники не кажуть, що ви можете грати без неї, це буде неправильно, тому що без злиття ви не можете пройти рівні і не можете досягти цілей з події, вибачте, але ви просто жадібний розробник..моя мета - чорний драконовий корабель, його приклад неможливий без грошей. Ви дали чергу грати в мега-подію, яка має 2700 очок 2700x21=56700 і корабель чорного дракона зможе отримати, якщо у вас буде 70000 очок..
Вони витрачають більше грошей, щоб купити їх, якщо будь-який корабель чи Джема. Це нецікаво. Я пропоную купити будь-які кораблі, які вони мають, дати більше дорогоцінних каменів, це вирішити це. Чому я міг би витратити реальні гроші
Чудова гра навколо. Але це до біса дорого
Весело грати і без примусової реклами
Захоплюючий космічний шутер -PvP -Однокористувальна кампанія -Багато босів -Багато кораблів -Багато бічних гармат -Не P2W 5/5
Немає абсолютно ніяких причин купувати цю гру. Безкоштовна версія може запропонувати більше, ніж ця платна. Коли я придбав цей «пониження», я втратив можливість відкривати скрині, переглядаючи відео, і ви отримуєте менше дорогоцінних каменів у пропозиції, яку вони дають за досягнення певної хвилі на кожному рівні. У безкоштовній версії я отримую 4 самоцвіти, на цьому рівні всього 3 дорогоцінні камені. Єдине, про що вони зараз піклуються, це отримати ваші гроші, вони перетворили чудову гру у відчайдушне захоплення ваших грошей.
Давно мав цю гру. Витратив на це чималі гроші. Я отримав новий телефон, обліковий запис не переносився, і я втратив все, за що заплатив. Телефон викрали. Не вдається ввійти на ньому.
Це дуже дорога гра, тому це дуже погана гра.
Я люблю цю гру! Я давно не грав у таку гарну аркадну гру. Це вибух!
ДОБРО
Розваги для 3.munutes, а потім починається реклама... А потім ще реклама. Потім реклама. І ще кілька оголошень.
Power Rangers: Legacy Wars Hành động xikz
Стандартна гра на півдолара.
Не дозволяю мені пройти рівень!!, в обох іграх!, нереально.... все ще сьогодні?!, перевстановив вашу гру, і це все одно повертає мене до моєї власної гри!!, з якою у мене були проблеми в першу чергу, не дозволяю мені скинути його на початок!, чому?, і ЧОМУ ..ЦЕ вся моя інформація, все ще в грі, яку я видалив??. Буксирні ігри, в які я граю у ваші!, і проблеми з обома!!?, що ставить мене на рівень, коли я не завершив одну попередню, і НЕ відпускає мене назад?, знову..ЧОМУ?.
Насолоджуйтесь дуже, це складно
Я люблю цю гру, але зачекайте хвилинку, чому там сказано збільшити максимальний рівень sjip? idc
Людина
Хороша гарна гра, вибачте, мою гру видалено