Post by freemguvenacont on Feb 9, 2022 5:39:48 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar hepsini arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
İyi oyun. iyi iş geliştirme ekibine devam edin. tüm bu işlevlerle harika bir iş çıkardınız. çevrimiçi oyun arenası ve turnuvalarla daha fazlasını yapabilir. en iyi dileklerimle!
Carrom Pool: Disc Game Thể thao gmfi
İyi oyun, ancak dilenci geliştiriciler tüm uygunsuz reklamları göstermekten çekinmeyecekler
Güncellemeden sonra, bu uygulama çok yavaşlıyor ve o kadar çok sorunla karşılaşıyorum ki, bu uygulamayı uzun yıllardır kullanıyorum ve en büyük sorun, güncellemeden sonra forvetin çok küçük olması 🤏 lütfen çözün.
Toy Blast Geduldsspiele bjc
Oyun güzel ama her maçtan sonra ekle ve sesli sohbet ileride eklenmeli
Çok kötü bakım. Birisi oyunu bıraktı ve ben oyunu kaybettim. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Çok çok kötü.
Karambol havuzunda güzel ve iyi bir oyun ama en iyi oyunda mikrofon seti değil, iyi oyun
cok keyıflı harika bir oyun
Harika bir oyun herkese tavsiye ederim 😊
karambol için en iyi oyundur. Bu oyunu seviyorum Ama bunda bir sorun var, 1M meydan okuyamıyor
Çok zevkli bir oyun ama çok reklam var
Oyuncuların okulları taşlara vurmuyorlar onasinur oldum
Oyun güzel oyun oynayanların tamamı Hintli ve hile de kullananlar. Bölgesel yollar olsa daha iyi olurdu.
Bana efsanevi forvet (frost) verdiği için bu oyunu beğendim teşekkürler Miniclip geliştiricileri en iyi etkinlikler için teşekkürler HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER
Çok çılgın, hiç sıkıcı😘
Bu kesinlikle çok bağımlılık yapan bir oyun ve şimdiye kadarki en sevdiğim oyun... ama ne zaman oynasam fonum çok ısınıyor. Berbat ve neredeyse tüm pil ömrümü tüketti. Geliştiriciden lütfen bu sorunu nxt güncellemesinde düzeltmesini rica ediyorum. Bu, oyun için en iyi zaman olabilir.
Uzun zamandan beri favorim, Pürüzsüz ve iyi bir fizik... Tek dezavantajı rastgele oynadığın oyuncuyla sohbet edememen
Bugün oynadım açtım geldi bağlantı koptu tekrar bağlanıyoruz ve geliyoruz lütfen tekrar deneyin ve kapatıp tekrar açtım geldi lütfen tekrar deneyin ve YouTube kullanıyorum çalışıyor Ne olduğunu bilmiyordum ve birkaç dakika bekleyip tekrar açmıyorum geldi bana bir çözüm lütfen
Önceleri iyiydi.. şimdi her oyundan sonra reklamı var ve çok rahatsız edici
Uygulamam iyi çalışmıyor ve mini klip ile yüklediğimde otomatik olarak silin, bunun işe yaramadığını söylüyor, kaldırdım ama yeniden yükledim ama tam yüklü değil ve bir gün geçiyor, beklemede
Bize daha fazla kişiselleştirme seçeneği verin ve genel olarak bu oyun harika... reklamları azaltmaya çalışın lütfen çok fazla rahatsız edici. Teşekkürler
Oyun daha çok mutluluk oynadı ve uygulandı... Faydalı ve faydalı bir oyun......
güzel bir oyun
Carrom Pool: Disc Game Olahraga fnf
Bir sorunum yok ama kaba konuşan ve yazan insanlarla sorunum var seni seviyorum ve çok seksisin bunlarda yaramazlık yap gibi bir seçeneğin kalmasını rica ediyorum oyuncular ve oyuncular 1 hafta süreyle askıya alınmalı ya da sadece devam et bir seçenek yaramazlık yapan oyuncular ve yaramazlık yapanlar o çöp bölümüne gidecek ve insanlar bir daha yaramazlık yaparlarsa görecek ve dikkatli olacaklar bunu rapor edeceğim. Veya her oyuncunun geldiği yere yumurta atma veya çöp atma gibi bir şey tutun.
Zaman için keyif güzel.
Galibiyet serileri ve 8 top bilardo gibi diğer şeyleri ekleseydin 5 yıldız verirdim. Karambol pas puanı almak çok zor. Sadece karrompass alan kişiler efsanevi forvetleri haksız yere alabilir. Nadir kutular ve destansı kutular ve bu kutulardan aldığımız nadir forvetler ve destansı forvetler koymanız ve değerli taşlardan olması dileğiyle. Ayrıca efsanevi kutular.
Şimdiye kadar çok parlak bir oyun Ve Miniclip, parlama gücünden sıkıldık, lütfen herhangi bir yeni gücü güncelleyin
bağamlılık yapar
Her maçtan sonra bizi yoran ve oyundan çıkmamızı sağlayan bir reklam çıkıyor. . . . . . .
Bu oyunu seviyorum ama son zamanlarda güncelledim, sonra skor tablosu düzgün çalışmıyor...Lider sıralamasında zirvedeyim ama haftalık ödül alamadım... Lütfen bir şeyler yapın
Bu oyunda yanlış olan şey binlerce rupi harcadı ve komik olan an, New York ya da Singapur'da tökezlediğinizde otomatik olarak takılıp kalıyorsunuz, hatta diskinizi koymuş olsanız bile, rakibin ne kadar hayal kırıklığına uğradığı konusunda bilgilendiriliyorsunuz. . Plz geliştiricileri bu sorunu sıralar teşekkürler.
çok iyi oyun
Bu oyun mükemmel. Sadece zaman geçirmek için kullanılmaz, karambolün daha iyi öğrenilmesine de yardımcı olur.
Topa deymeyen atışlar cezalandırılsın
Harikadan başka birşey olacak yok valla hatriikaaaa
oyunla özdeş kapanıyor.
Bu oyun pratikte pratikte iyi, pratik yapmadan oyun çok iyi bir oyun